Opening times

BOWL: open MINIRAMP: open - contact us if you want to skate

ponedeljek, 17. november 2014

Več furat, manj sedet!

Iz Športnega društva Debela Veronika vam sporočamo, da se bo v Kamniku od danes naprej spet dalo voziti po krivinah - in to pod streho. Ponovno se ODPIRAJO VRATA SKATEPARKA v prostorih bivšega Alprema na Usnjarski ulici 9 (isti vhod kot Plezalni klub Kamnik).

Naše društvo pričenja z akcijo "Več furat, manj sedet!", ki jo pripravljamo s pomočjo Lokalne akcijske skupine (LAS) za preprečevanje odvisnosti od drog in drugih nekemičnih odvisnosti. Akcija bo potekala cel teden, v njenem okviru pa vam bo vsako popoldne na voljo minirampa, možna pa bo tudi izposoja skejtov, rolerjev ter zaščitne opreme (ščitniki, čelada) - vse BREZPLAČNO. Za vikend se boste lahko spustili tudi po novem objektu (več o tem v prihodnjih objavah).

Vabljeni ste torej vsi navdušenci nad rolanjem ali skejtanjem, ki bi se bodisi radi naučili voziti po rampi bodisi želite odpeljati kak nov hud trik. Priporčamo vam, da s seboj prinesete svojo opremo (ki vam tudi najbolj odgovarja), topla oblačila, za mlajše od 15 let pa je zaželjena uporaba čelade. Uporaba objektov je na lastno odgovornost, za najmlajše pa je zaželjeno tudi spremstvo staršev.

Danes (ponedeljek) bo zaradi dodatnih del park odprt med 15:00 in 18:00, v naslednjih dneh pa bomo odpiralni čas podaljšali, novice glede tega pa bodo objavljene sproti.

Se vidimo!

Ni komentarjev:

Objavite komentar